Lepolan vanhainkodin kellarissa oli hyvinkin nuorekas tunnelma raudan noustessa kohti kattoa 12 nostajan toimesta eilisissä perinteisissä uudenvuodenkisoissa. Kisailijoiden nuorta voimaa edustivat Rebekka ja Rene ja se että syksystä asti sisarukset ovat isä-Markun johdolla säännöllisesti harjoitelleet näkyi sekä teknisenä kehittymisenä, että komeina uusina ennätysnostoina. Rebekan voittokilot kuuskolmosissa olivat: 26+36=62, pikkuveljen nostaessa kolmivitosissa (  14+23 )

 Loput kisoihin osallistuneista nostajistamme olivatkin sitten veteraanikaartia: Pirjo jatkoi lähes suoraan Kauhajoelta Marinkaisiin autoillen ja tempaus tuotti kovan tuloksen, eli 54 kiloa, mutta työnnössä oli lämmittelyn kanssa ongelmia ja tulos jäi alkupainoon eli kuuteenviiteen. Sarjana Pirjolla eilen seiskaviis.

 Hanskin jatkoi raudan kesyttämistä kaavan mukaan nousujohteisesti ja 2+1 korotusten tuloksena edelleen kuusi onnistunutta nostoa seiskaseiskaan ja lopputulokseksi kirjattiin 70+85=155. Jouluherkut pitivät huolen siitä että myös oma kilpailusarja oli normaalia ylempi eli kasiviis ja kasia löytyi myös runsaasti lajituloksista ( 80+88 )

 

1168520.jpg1168518.jpg