Piirikunnallinen punttikisa pistettiin pystyyn lyhyellä varoitusajalla heti yleisten SM-kisojen jälkeen, koska useampi nostaja niitä oli vailla ja harjoitusraudat alkoivat monella Rovaniemen kisoista pois jääneellä liikkua yli omien virallisten ennätysten. Hyvin tuntui nuorille perjantai sopivan kisaillaksi ja aika moni paikalla olleista oman seuran ja Junkkareiden nostajista myös ennätyksiään paranteli ja Milen toimesta myös Junkkari-Veskun nimi katosi pe-luettelosta.

 Tulokset tytöt 17v. s.44kg 1. Julia 56kg (23+33) Työntö ja yhteistulos omia ennätyksiä Iitulla. s.48 1. JohannaH. 60kg (25+35) Eli ihan mukavasti ensikertalaiselta.

 S.58kg 1. JohannaK 80kg (34+46) ja kaikki enkat kerralla uusiksi. Kakkosena sarjassa Rebekka:  53 kg (23+30) Tyttöjen kanssa samassa ryhmässä kisasi Rene omaa jv-kisaansa tuloksin 13+19 ja nuorella miehellä kisapainoa 26,9 kiloa.

 Poikien alimmat sarjat kulkivat Junkkarikomennossa Janin ja Ollin toimesta seuraavin tuloksin. 44+56/Jani/s50 ja 35+43/Olli/s56

 Kuuskakkonen oli Milen ja Miikan heiniä ja Milen ykkösraudat olivat 191kg. Tempaamalla nousi kasiviitonen ja työntäen 106 kiloa jolla tuli täysremontti kaikkien ikäryhmien pe-tilastoihin, pois lukien veteraanit. Kovia harjoitusrautoja viikolla nostanut Miika oli kuntonsa säilyttänyt ja uudet ennätysraudat kirjattiin pöytäkirjoihin lukemilla 152kg (67+85)

 Kuusysiin löytyi kolme poikaa mitaleita tavoittelemaan ja comebackin tehnyt Tumppi ei antanut Eemin ainakaan vielä itseään yllättää, vaan voitti sarjan kovilla romuilla 70+96. Hyvin nosti nuori Junkkarikin ja kakkospalkinto kouraan omilla enkoilla 71+91. Saman seuran Niko kolmantena tuloksin 53+62.

 Miesten sarjoissa oli kaksi nostajaa. Kuuskakkosissa Joni Kalajoella ja rautaa nousi hyväksytysti 54+72. Jaakko rymisteli seiskaseiskassa. Tempauksesta ei jäänyt muuta mainittavaa kuin että yritystä taisi olla vähän liikaakin. Työnnössä sentään nousi mukavasti ysikymppi ja seuraavatkin raudat olivat niin lähellä että satku ei enää ole kaukana. Porissa sitä olisi hyvä tavoitella sekä Tumpin että Jaakon.

 Leila kuulutti, Eija piti pöytäkirjaa, Tenho ja Jarmo tuomaroivat yhdessä HannuAan kanssa. Itse vaihtelin levyjä kera AnunSamin  ja  näpsein vähän kuviakin ja harjoittelin samalla uuden järkkärin käyttöä. Maria huolsi koko porukan vahvalla kokemuksella ja kahvio toimi periaatteella: Ottakaa itse, maksakaa kassaan.