Rovaniemen kisat on nähty ja käyty ja liiton arkistoista oli tyhjennetty viimeisetkin MM-Lahden jäämistöt kisa rekvisiitaksi Ounasvaaran komealle Lappi-Areenalle, jossa paikallinen Reipas kisoja isännöi. Kovin olivat isännät ahneita ja rohmusivat palkinnoista parhaat päältä, mutta melkoinen lasti mitaleita lähti myös porukkamme mukana Rautioon.

Kuudesta nostajastamme peräti viisi osallistui palkintoseremonioihin ja heistä puolestaan neljä nosti lauantaina seurallemme ensimmäiset yleisen sarjan SM-mitalinsa. Jossu hoiteli hopeat nelikasista palkintokaappinsa Tean vanavedessä ja myös Samilla oli viiskutosissa helppo työ onnistuneen laihdutuksen jälkeen edetä kolmesti pronssipallille. Armeijakaveri Ana sai sarjaa ylempänä varmistella seurapisteitä Kisailijoille Milen taistellessa hyvällä menestyksellä sijoista 2-4. Pirjo ja Maria kävivät myös armotonta kisaa pronssi- ja osin jopa hopeamitskuistakin ja niistäkin taisteluista jäi varmasti mummoikään asti tytöille muistelemista.

RK:n nostajien tulokset ja sijoitukset: Johanna 3x2./48kg (36+48) Maria 2x3./53kg (48+61) ja tempauksen 4. Pirjo 2x3./75kg (55+71) ja tempauksen 4. Sami 3x3./56kg (70+85) Antti 3x5./62kg (72+88) ja Mile 2x2./62kg  (88+105) ja työnnön 4.