..viikonloppu on alkamassa ja Poriin lähdetään aamusella puoli viiden maissa ja todennäköisesti yhden pysähdyksen taktiikalla ehdin Jaakon ja Tumpin kanssa hyvin kello kymmeneltä alkavaan punnitukseen, jos vain juuri alle vaihtamani kesärenkaat toimivat moitteettomasti. (Taitaa olla formulaviikonloppu myös meneillään.) Maria tuleekin tällä kertaa muilla kyydeillä ja etelästä päin urheilutalolle.

 Raution salilla oli mukava ylläri vastassa keskiviikkoiltana, kun Jossukoiden kanssa paikalle saavuin. Natalia ja Noora olivat nyörittäneet punttikengät jalkoihinsa ja noston alkuasentoahan siinä alettiin heti hakemaan kohdalleen. Pulkkisista sain myös hyviä tempausuutisia. Pirjo oli viisseiskapuolikkaan selvittänyt harkoissa ja kuuskymppinen alkaa olla jo Lepolassa sunnuntaina mahdollisuuksien rajoissa jos vain aikaa löytyy veteraanien pm-kisoihin lähteä.

 Itsellä on kysymyksessä kyseiseen kisaan lähtö seitsemännentoista kerran peräjälkeen, eli vuonna 1991 alkoivat kohdallani ikämiesurheiluvuodet. Kovin on keskeneräinen ja vaatimatonkin tuloskunto, mutta eiköhän 60 ja 70 ole kuitenkin nostettavissa polvea juurikaan rasittamatta ja lopuksi Raija-siskolle Espooseen kiitokset mukavista ylläreistä, eli kommenteista näillä sivuilla.