582741.jpg elastisuutta nähtiin tämän iltaisessa kisassamme niin tuomarina toimineen Ekin takissa kuin taustalla nostavan Miikan nostosuorituksissa. Reilulla parin kilon ylipainolla viiskutoseen  syntyi sarjaa ylempänä mukava yhteistulosrekka 153kg. Kuuden putkeen mahtui myös tempausenkka kilomäärällä 68. Hopeaa tyrkättiin hyvistä nostoista huolimatta käteen, sillä Mile ei nousukuntoaan peitellyt, vaan täräytti vakuuttavasti omaksi ennätyksekseen tasan 200 kiloa. Kisapaino 61,4 tiesi tällä tuloksella myös 290 pisteen ylitystä sinclair-pisteissä.

 Illan kisassa nähtiin peräti neljässä sarjassa nostajia kaksin kappalein. Miesten kasivitosiin haastoin itse 90-luvulla poikien sarjoissa SM-mitalipallillekin kerran kiivenneen Tepon tempauskisaan ja itseäni kirittämään. Kymmenen kilon verran tuli turpiin, mutta seiska raakana oli itselle mieltä lämmittävä juttu. Alaselkää varoen tyydyin työnnössä samaan rautaan mutta kisakaverini sentään pisti ysin suorille käsille.

 EM-kisakuntoaan testaamaan saapunut Pirjo oli jo painonsa hoidellut hyvälle mallille ja kuusysiin syntyi jv-kisassa raudat 53+67. Laihdutus ja kova jalkatreeni söi vähän tulosta tältä päivältä, mutta viikon verran kun on aikaa elimistöä kevyempään olomuotoon totutella, niin uskoisin että Limassolissa yhteistulos liikkuu lähempänä 130 kiloa.

 Renen ei tarvinnut kisan takia huolta ja murhetta ylipainosta kantaa. Kisapainolla 27,8 syntyi tulokseksi 15+21=36kg. Uusi työntörekka näki myös päivänvalon tämän Rahjan ala-asteen tokaluokkalaisen toimesta.

 Samaa koulua käyvä isosisko Rebekka kisasi piirikunnallisella tasolla sarjassa 58 kiloa. Sijoituksena hyvä kakkossija tuloksin 21+30. Sarjan ykköspalkinto Kannukselle ja tempaus sujui mallikkaasti päätyen kisaenkkaan 36 kiloa. Työnnössä oli tyytyminen alkurautoihin neljäviis, mutta kasikympin yhteistulos ylittyi silti mukavasti yhdellä kilolla.

 Tyttöjen alimmassa painoluokassa 44 kiloa Julia haki kovasti rajojaan ja enkkayritykset (24 ja 34) olivat todella lähellä onnistumista. Voittotulos tällä ensimmäisiin 17-vuotiaiden SM-nostoihin valmistautuvalla tytöllä tänään 53kg (22+31) Samoihin Tampereen kisoihin varmistui myös JohannaHoon lähteminen, vaikka pieni sormivamma vielä kisaamista häiritsikin. Kakkossija kaikin tavoin varman päälle nostaen ja eiköhän Nääshallissa nähdä jo rautaa tangossa huomattavasti enemmän tämän todella monipuolisesti urheilua ja liikuntaa harrastavan nuoren tytön toimesta. Aiemmin mainittujen tuomarien lisäksi Tenho sai korttiin merkinnän, Maria ja Markku hoitelivat tottuneesti levynvaihdon ja kisan jälkeen oli helppo todeta että tämä lyhyellä varoitusajalla pystyyn nostettu kisatapahtuma oli kaikin puolin oikeaan ajankohtaan osunut juttu.