... järjestäytyivät tänään iltasella siistiin riviin kuvien ottoa varten ja ilmeet olivat varsin maireat kun iso täytekakku onnistuttiin hyvässä seurassa illan aikana kahvin ja mehun kanssa tuhoamaan. Huhtikuussa Parkanossa menestyneet veteraanimme oli myös paikalle kutsuttu, mutta yhteensattumien ja työesteiden takia kukaan neljästä veteraanimitalistista ei paikalle päässyt. Hanskin puntin punnituksen jälkeen tämä senioriryhmä on todennäköisesti kasassa ja seuran onnittelut voidaan hoitaa myös näiltä osin sopivasti juuri ennen kesälomakauden alkua.

 Kisaraportti Nääshallin kiihkeistä tapahtumista jäi tuoreeltaan kirjoittamatta, mutta ehtiihän sen tehdä vaikka ja nyt. Vasemmalta oikealle nostaja kerrallaan kulkekoon tarina joka on taatusti totta.

 Viime vuoden kuuskakkosten mestari Tuomas siirtyi taktisista syistä kuusysiin ja vaikka kuumetauti kisaviikolla olikin herkkyyttä syönyt melkoisesti, niin hopeamitalilla mies sentään palkittiin. OAK:n haastaja pääsi lähelle ja lopulta vaaka ratkaisi homman Tumpin eduksi. Kakkossija nostajallemme tuloksella 158kg ( 67+91 ) 

 Mile ei ennakkosuosikin paineista stressiä repinyt, vaan kasasi varmoin ottein kuuskakkosten voittotulokseksi tasaraudat kaksisataa ( 90+110 ) Sinclair-taulukko kertoi poikien EM-kisarajaksi varmaan valintaan oikeuttavan 300 pisteen rajan syntyvän tuloksella 206. Läheltä piti etteikö tuokin tulos syntynyt, ja niin vahvan näytön Milko kunnostaan antoi, että kutsu Vierumäen yhteis-Pohjoismaiselle nuorten leirille on käynyt ja tuolle urheiluopiston leirille nimenomaan on kutsuttu potentiaalisia Italiaan matkaajia elo-syyskuun vaihteessa.

 Jos oli Mile ennakkosuosikki, niin isoveli Miika hyökkäsi mestaruustaistoon viiskutosissa takaa-ajajan asemasta. Tempaus jäi ehkä pari kiloa alakanttiin ( 63) ja kun Rovanieminen vastustaja sai pään päälle kolme kiloa enemmän, niin neljä kiloa piti pystyä työnnössä nokittamaan vastustajan tuloksen. Kisa eteni siihen malliin, että kolmannessa nostossa oli kultarautaa  kuormattuna nostajallamme 88 kilon edestä. Hyvin tuli romu rinnalle, mutta aavistuksen verran suuntautui työntö eteen ja kolinaa kuului liian aikaisin. Hopeaa kuitenkin vaivan palkaksi hyvällä tuloksella 147kg ( 63+84 )

 Tyttöjen kolmeen alimpaan sarjaan saatiin sopivasti jokaiseen oman seuramme nostaja, vaikka ylipaino vähän viiskolmosiin vetänyttä Johannaa kiusasikin. Sitkeä kolmen vartin hikijumppa kuitenkin palkittiin ja 600 grammaa tytön elopainoa häipyi nääshallin onkaloihin ja punnitusaikaakin jäi reilusti käyttämättä.

 Vaan kuvassa seuraavana onkin Jossu, joka puolusti viimevuotista mestaruuttaan nelikasissa menestyksekkäästi ja kultakilot olivat tällä kertaa 38+47=85. Lisäksi oma tempausrekka ( 41 ) oli äärimmäisen lähellä onnistua viimeisellä lajinostolla.

 Johanna sitä vastoin kisassa tempausennätystään kilolla ( 36 ) nokitti, vaikka pienen hermoilun vuoksi kisa vähän tuskaisissa merkeissä alkoikin. Työntö antoi myös mukavan tuloksen, eli nelivitosen ja näin ensimmäisissä SM-kisoissa nostaneen Tyngän tytön mitalin väri oli heti kerralla kultainen ja sarjana siis viiskolmoset.

 Eikä porukan nuorin ja kevein Julia jäänyt yhtään heikommalle sijalle alimmassa eli nelinelosissa, vaan ennakkoluulottomasti ja ainakin päällepäin täysin jännittämättä nosti omaan kuntoonsa nähden kelpo tuloksen 23+32=55 ja lajien kolmansilla nostoilla Iitu teki vielä hyvät yritykset omista enkoista, eli kaks- ja kolmevitosesta.  

 

671190.jpg