.. Rautiossa nostettiin eilen kuudentoista oman kaupungin seurojen nostajan voimin. Puukirkonkylän porukka ei ollut vieraskorealla tuulella ja pääosin jaossa olleet mestaruudet jäivätkin kotikylälle.

 Naisten alimassa sarjassa, eli nelikasissa Julia tosin sai tunnustaa Junkkaritytöt Hannan ja Hanna-Marin vähän paremmikseen, mutta oma tempaus- ja yhteistulosenkka varmasti lämmitti tytön mieltä. Iitulle siis pronssia tuloksin: 25+34=59kg.

 Loput kolme nuorta naisnostajaamme hoitivat sarjojen 53, 58 ja 63 kiloa mestaruudet varmoin ottein Rautioon. Jossu viiskolmosissa, omaa työntörekkaansa samalla sivuten tuloksin 38+51, Kannus seuraavassa sarjassa täsmälleen samoilla raudoilla, samalla kumpaakin lajienkkaansa kilolla parantaen ja Maria teki taktisen vedon vierailemalla kuuskolmosissa ensi kertaa mestaruuden arvoisesti ( 40+58.) Kiitokset myös tytölle Nikonin käytöstä toisen nostoryhmän aikana.

 Pikku laihdutuksella viiskutosiin päässyt Miika oli kovassa iskussa viikolla vaivanneesta kuumeilusta huolimatta. Ensimmäisen kerran syntyi tähän miesten alimpaan painoluokkaan SM-tason yhteistulos, eli tasan 150 kiloa ( 65+85) Tiukka yritys ysikympistä viimeisessä työntönostossa kertoi myös siitä että parin viikon päästä Oulussa tuo raja ylittynee myös kansallisella tasolla. Miikan takana palkintosijoilla nuoret Junkkarit Jani ( 53+63 ) ja Tuomas ( 33+41 )

 Kuuskakkosissa Mile otti omansa tuloksin 85+103=188 ja Italiaan kesän aikana rakennettu kova kunto alkaa pienen sairastelun jälkeen tulla kovalla kohinalla takaisin. Tässäkin sarjassa himmeämmät mitalit kivikirkolle: Kakkosena Joni 124kg ( 50+74 ) ja kolmantena Olli 105kg ( 45+60 )

 Kuusysi nosteltiin pelkästään rautiolaisten voimin ja Antti oli siinä kisassa selvä ykkönen tuloksin 79+97=176 Jaakon vähän varoessa kipeää jalkaansa. Hopea kuitenkin palkintokaappiin alkuraudoilla 60 ja 80. Ana suivaantui sen verran viimeisessä tempauksessa ( 82 ) tekemäänsä pummiin että veti lämppäripuolella hetkeä myöhemmin puhtaasti ylös oman harkkarekkansa 82,5 kiloa.

 Seiskaseiskan mestaruuteen vaadittiin Tuomakselta parin kilon oman painon kohotus. Rautaa piti toki myöskin nostaa. Tempaus vähän kangerteli ( 65 ) mutta työnnössä nousi helpon näköisesti ysiviitonen ja eroa Junkkari-Nikoon ( 63+70 ) kertyi reippaasti enemmän kuin tempauksen jälkeen eroa ollut kaksi kiloa.

 Piirikunnallisella tasolla nähtiin vain yksi osanottaja, mutta laatu korvasi määrän ysinelosessa kilpailleen kalajokisen Mikon tehdessä lavalla kovaa jälkeä tuloksin 100+125=225