Lisenssinostajat kategoria on hiljalleen valmistumassa tässä pääsiäisen pitkien pyhien aikana. Kuvassa oleva Rene ei vielä heihin kuulu, mutta eiköhän parin vuoden sisään sekin asia hoitune kuntoon, jos pojan into säilyy yhtä kovana kuin mitä Kurikassa järjestetyissä peruskoululaisten SM-nostoissa.

 20 kilpailu-lisenssin omaavaa nostajaa seurastamme tällä hetkellä löytyy. Osa heistä on hyvinkin aktiivisia kilpailijoita ja myöskin kovaa harjoittelevia nuoria tai veteraani-ikäisiä lavojen taistelijoita. Muutama porukastamme on harrastusmielessä mukana lähinnä oman kunnon ylläpitämisen takia ja kun porukka on iso, niin aina löytyy joitakin joilla työ-tai opiskelukiireet tekevät mahdottomaksi säännöllisen treenauksen ja myöskin kisoihin osallistumisen ainakin ajoittain.

 Nostajat ovat ikäjärjestyksessä núorimmasta vanhimpaan ylhäältä alaspäin palkkia rullatessa ja otsikko kertoo nostajan syntymäajan ja lisenssinumeron. Lyhenne PB (personal best) kertoo urheilijan kautta aikain parhaan virallisen tempaus- ja työntötuloksen, jotka siis eivät välttämättä ole samassa kisassa tehtyjä tai edes samana vuonna nostettuja. SB (seasons best) lyhenteen takaa löytyy raskaimmat tämän vuoden aikana pään päälle hyväksytysti nostetut romut.  

504704.jpg