Minulle kisa oli ensimmäinen tuon nimikkeen alla ja myöskin Junkkarien uusi punttisali sai tänään tulikasteensa kun noin 25 raudankesyttäjää voimiaan mitteli rautaa vastaan ja osittain toisiaankin haastaen. Seitsemän kisailijaa oli seuramme nostajien osanottajamäärä.

 Naisten puolella viiskolmosissa Maria ja Johanna saivat tuuletella kaksoisvoittoa tuloksia M: 45+55 ja J: 33+45 Vähän näkyi tyttöjen otteissa epäsäännöllinen treeni ja työhommatkin taisivat hieman molempien tulosta verottaa. Kuuskolmosissa Eija teki paluun lavalle ja ehkä voittotulosta ( 53+68 ) parempi asia oli se ettei kokeneen nostajamme alaselkä vihoitellut enään lainkaan.

 Miesten puolella kuuskakkosissa nähtiin tuttu veljespari palkintopallilla. Mile nokitti omaan tempausrekkaansa kilon lisää ( 93) samalla parannellen pe-tuloksia vähän joka ikäryhmään, vaikka viikon rippileiri oli hieman tuntumaa nostamisesta vienytkin. Satasen alkupaino työntöön oli helppo ja kevyt, mutta uusi rekka ( 111 ) tässä lajissa sai jäädä odottamaan vaikkapa Rönnin lavaa. Miika korjasi palkintokaappinsa sarjan kakkospytyn tuloksin 60+80.

 Hanski oli mies paikallaan seiskaseiskassa ja tuloksena kansallisen kisan ykköspalkinto perusraudoin 72+88. Kasiviitosessa olikin mielenkiintoinen asetelma tarjolla, kun sain vastaani järjestävän seuran painonnostojaoston peejeen. Sen verran oli itsellä hyvää treeniä alla että sain vähän hilattua M4 ikäryhmän pe-tuloksia paremmiksi ( 77+87 ) mutta sarjavoittoa niillä tuloksilla ei kuitenkaan herunut.

 Parhaana naisnostajana palkittiin Simon veljentytär Mallu ja miesten parhaat sinclairit kasasi Mile. Paras miespuolinen Junkkari-nostaja oli MikkoS ja se tiesi kiertopalkinnon pääsyä vuodeksi Mikon vahvoihin käsiin.