... juoksurata sekä hyppy- ja heittopaikat täyttyivät eilen liki parisataapäisestä lapsijoukosta jotka kisasivat aidolla tunteella toisiaan ja ehkä itseäänkin vastaan juosten hypäten ja heittäen. Palkinnoille pääsivät kaikki ja mitali kaulassa nähtäneen vielä tänäänkin monta lasten olympiakisoihin eilen Rautiossa osallistunutta lasta ja nuorta.

 Ennen illan päättänyttä kunniakierrosta saivat halukkaat kokeilla käsivoimiaan jo tuolla perinteisellä rautakoura-tyylillä alasinta yhdellä kädellä kannatellen. Viidestä osallistuneesta kilpailijasta kuvassa oleva Tumppi oli kevein , mutta ei antanut sen häiritä, vaan kellotti kovan ajan 1,24 jolla irtosi selkeä voitto viime vuoden ykkösestä Jaakosta. Mikot K ja Y pitelivät myös 65 kilon murikkaa maasta kohollaan reilusti yli minuutin ajan josta kisan yllätysosanottaja pj. Tapsa jäi vain muutaman sekunnin. Tapiolla oli myös kunniatehtävä luovuttaa urheiluseuramme sihteerille Alpolle varapuheenjohtajan kanssa seuramme uusi mitali jonka järjestysnumero oli 1./ 10

 Hikinen tunnin urakka alkoi yhdeksältä, kun kymmenkunta juoksijaa/kävelijää aloittivat oman osuutensa. Sievistä ja ihan Marinkaisista saakka saapuivat kaukaisimmat osallistujat tähän tapahtumaan jolla urheilevan nuorison tueksi tukieuroja kerätään. Turhaan ei tarvinnut porukan itseään likoon laittaa, sillä tapahtuman tuotto kohosi yli 2000 euron. Jos jollakin mukana olleista on tänään kipeät jalat, niin sillä se kipu lähtee koivista millä se on niihin tullutkin. Lenkille siis, kävellen, hölkäten tai vaikka pyöräillen.