Kyprokselta tullut tekstiviesti kertoi nostajamme painon olevan kohdallaan (68,7) ja kisan alkua siellä jo malttamattomana odoteltiin. Tänään ensimmäisenä kisapäivänä lavan valtaavan miesten vanhimmat ikäryhmät, mutta huomenna on jo naisten ja Pulkkisten tytön vuoro mitellä voimiaan rautaa vastaan.  Vuorokausi on siis vielä h-hetkeen aikaa.

 20.5 (klo 10) Vanhimmat Huru-ukkoset jo eilen Suomeen mitaleita kisoista toivat, mutta mestaruudet jäivät vielä haaveeksi. Puoliltapäivin paikallista aikaa alkaa Pirjon kisa ryhmässä jossa ovat mukana kaikki alle nelivitoset tyttöset. Ryhmän koko on ennakkoilmoittautumisien mukaan 19 nostajaa. Kaiken kaikkiaan leidejä lavalla Limassolissa on tänään liki neljäkymmentä. Joskus kahden, kolmen välillä iltapäivällä odottelen paikan päältä tekstaria ja toivottavasti mukavaa sellaista.

 20.5 (klo 13.40) Tempauksen jälkeen Pirjo johdossa tuloksella 52 kiloa, mutta venäläinen  Olga Severyukhina  vaanii takana seitsemän kilon päässä. Kisapainoa nostajallamme 67,85. Työnnön alkupaino 65. Vajaan parin tunnin sisällä homma ratkeaa... 

 20.5 (klo 15.20) Odottamani tieto kännykkään soittamalla helteiseltä Välimeren saarelta tuli. Olga oli ylivoiman edessä taipunut ja Pirjon alkupainona nostama kuusvitonen kasvatti voittomarginaaliksi 17 kiloa. Kisojen ensimmäinen EM-kulta Suomeen Kisailijoiden nostajan toimesta tuloksin 52+65=117kg.

 Rautaiset onnittelut Pirjolle omasta ja koko seuramme puolesta. ;-)  - Pekka -