Painonnostoliiton valmennusvaliokunta tulee esittämään johtokunnan kokouksessa Eräjärvellä heinäkuun alussa seuraavia kolmea nostajaa Suomen joukkueeksi Italian Paviassa elo-syyskuun vaihteessa nostettaviin 17-vuotiaiden EM-kisoihin: Salma ( OP ) Milko ( RK ) ja Sami ( RoRe )

 Virallisen oloista tekstiä kirjoitin, mutta leppeässä kesätuulessa viidakkorumpu on kumissut siihen malliin, että Milen kisamatkasta on käytännössä jo tehty satavarma päätös.

 26.8 Italian kone on tänään ilmaan noussut ja keskiviikkona saadaan tietää kuinka Mile oman osuutensa kiven kovassa kuuskakkosen sarjassa hoitaa. Vastusta ei ainakaan tule puuttumaan, mutta uskoisin että nuori Kisailija tulee lavalla viihtymään ja äärimmäiset kovat tulostavoitteet ( 17v poikien SE tulokset ) saattavat jopa täyttyä. Alla ennakkoon kisaan ilmoíttautuneet Milkon sarjan nostajat.

 28.8 Kilpailujen järjestäjien sivut kertoivat kuuskakkosen b-ryhmän aloittavan nostot huomenna paikallista aikaa jo aamu kymmeneltä. Eli Suomen aikaa klo. 11. Kovin kuumaa ei kisakaupungissa pitäisi olla. MNS-weather kertoili tuollaisista noin 25 asteen leppoisista keleistä huomiselle päivälle.